Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

"Δε θα με τρελάνεις εσύ, εμένα!" στο θέατρο Αθηνά

Η νέα κωμωδία του Παναγιώτη Καποδίστρια και του αριστούχου απόφοιτου της σχολής Tabula Rasa, Αργύρη Γιαμάλογλου, ανοίγει τα πανιά της την Παρασκευή 25 Ιουλίου, στο θέατρο Αθηνά.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του εφευρετικού Βασίλη Θωμόπουλου, οι ηθοποιοί Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Κώστας Αποστολάκης, Πηνελόπη Πλάκα, Ευτυχία Φαναριώτη, Νίκη Λάμη και Ευτυχία Σίδερη, δημιούργησαν ένα έργο που όπως ψιθυρίζεται, θα αποτελέσει την κωμωδία του καλοκαιριού για φέτος.

Υπόθεση:
Ο Παύλος, ένας  αμετανόητος εργένης, βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένος με τρεις υποψήφιες αρραβωνιαστικιές, που εμφανίζονται απ’ το πουθενά και εγκαθίστανται στο σπίτι του.
Η Ρενέ, μία ελαφρόμυαλη κοκέτα, η Κάρμεν, μία αυταρχική ζηλιάρα και η Αννούσκα, μία αυστηρή ύπαρξη, τον διεκδικούν αφού πέρασαν μία νύχτα μαζί του και ενώ ήταν μεθυσμένος, τους υποσχέθηκε γάμο.
Ο Παύλος, χωρίς να θυμάται καν ποιες είναι αυτές και έχοντας ήδη σχέση με τη γλυκιά Ντόρα, προσπαθεί να ξεμπλέξει αναίμακτα χωρίς να μάθει η μία για την άλλη. Σύμμαχοί του, ο πιστός γκέι υπηρέτης του, Ιούλιος και ο ξάδερφος του, Βαγγέλης, ο οποίος έρχεται από το χωριό στην Αθήνα, προκειμένου να βρει μία καλή κοπέλα να παντρευτεί.
Τα μπερδέματα ξεκινάνε και ενώ ο Παύλος, που τρέμει στην ιδέα του γάμου, προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί, εκείνες αντιστέκονται και φαίνονται αποφασισμένες να τον διεκδικήσουν, μέχρι τελικής πτώσεως.
Σύντομα θα ανακαλύψει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πίσω από όλα αυτά κρύβεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο!

"Δε θα με τρελάνεις εσύ, εμένα!"

Συγγραφείς: Παναγιώτης Καποδίστριας - Αργύρης Γιαμάλογλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος
Παίζουν: Σπύρος Πούλης, Σπύρος Σπαντίδας, Πηνελόπη Πλάκα, Κώστας Αποστολάκης, Νίκη Λάμη, Ευτυχία Φαναριώτη, Ευτυχία Σίδερη.
Θέατρο "Αθηνά": Πατησίων & Δεριγνύ 10 - Πεδίον Άρεως


Παραστάσεις: 

Πέμπτη: 21:15 
Παρασκευή: 21:15 
Σάββατο: 18:15 (απογ) -  21:15 (βραδ) 
Κυριακή: 21:15

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8237330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου