Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

"Η τύχη και το μέλλον στο χέρι σου" με τη Μαρία Παπαπέτρος στην Tabula Rasa



Επί σειρά ετών, παραδίδει σεμινάρια αυτοβελτίωσης ως ψυχική σύμβουλος τόσο στην Αμερική, όπου και ζει το μεγαλύτερος μέρος της ζωής της, όσο και σε άλλες χώρες. Έχει φιλοξενηθεί σε μεγάλα περιοδικά και εφημερίδες ανά τον κόσμο, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές αλλά και σε μεγάλα πανεπιστήμια. 

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενεί ένα τρίωρο σεμινάριο με την προσωπική σύμβουλο όλων των μεγάλων προσωπικοτήτων του Hollywood, Μαρία Παπαπέτρος.

Η Μαρία Παπαπέτρος βρίσκεται στην Ελλάδα για λίγες μέρες και με μεγάλη χαρά δέχτηκε να φιλοξενηθεί από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa και να μιλήσει σε υποψήφιους συγγραφείς, σεναριογράφους, ηθοποιούς, ανθρώπους των τεχνών και των γραμμάτων αλλά και σε όποιον άλλον το επιθυμεί και να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της επαγγελματικής επιτυχίας αλλά και της προσωπικής ευτυχίας.

Το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στην προσωπική μας ανάπτυξη, τη δημιουργία και επίτευξη στόχων, τη μελλοντολογία και το διαλογισμό. Μέσα από το σεμινάριο η κα Παπαπέτρος θα μας προτείνει μεθόδους δημιουργίας των στόχων μας, με αποτέλεσμα ο χρόνος που ξοδεύουμε για τους στόχους αυτούς, να είναι πιο εποικοδομητικός και αποδοτικός. Θα μάθουμε πως μπορούμε να αναπτύξουμε το ένστικτο και τη διορατικότητά μας. Πόσο εύκολα μπορούμε κι εμείς να προβλέψουμε το μέλλον το δικό μας αλλά και το μέλλον των γύρω μας; Θα ανακαλύψουμε τη δύναμη της θετικής σκέψης και της σωστής χρήσης του λόγου, της προσευχής και του διαλογισμού.

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι:

·         Ιδανικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις
·         Υγεία
·         Οικονομική ευημερία
·         Εργασιακή και προσωπική απασχόληση
·         Καριέρα
·         Διαλογισμός

Λίγο πριν το τέλος του σεμιναρίου η κα Παπαπέτρος θα απαντήσει σε μία προσωπική ερώτηση, σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Πρέπει να έχετε απαραιτήτως μαζί σας ένα τετράδιο εργασίας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 19:00.

Διεύθυνση: 
Τριών Ιεραρχών 18-20 Θησείο.

Ώρα προσέλευσης: 18:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Κόστος: 45 ευρώ

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2130024291 και 6940655331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου