Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Σεμινάριο voice coaching στην Tabula Rasa

Σε όλους μας αρέσει να τραγουδάμε. Τι γίνεται όμως όταν αυτό αποκτά επαγγελματική διάσταση και πρέπει ξαφνικά κάποιος να ερμηνεύσει το ρόλο ενός τραγουδιστή; Αυτό θα το μάθετε μέσα σε πέντε (5) δίωρα μαθήματα για τραγούδι και σωστή χρήση της φωνής που απευθύνονται σε ηθοποιούς και τραγουδιστές με εμπειρία ή και χωρίς. 

Μετά συγκεκριμένο σεμινάριο που ξεκινάει την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 18:00 θα μπορείτε πλέον να αντιληφθείτε τι σημαίνει τραγουδάω με επαγγελματικό τρόπο, τι ρεπερτόριο θα μπορούσε ο καθένας να επιλέξει και σε τι χώρους θα μπορούσε να σταθεί αξιοπρεπώς. 

Ο Γιάννης Μιχαήλ θα σας μάθει να διαχειρίζεστε τη φωνή σας και να την προσαρμόζετε σε οτιδήποτε σας ζητηθεί. Θα ανακαλύψετε ξεχωριστούς τρόπους (στον καθένα ταιριάζει κάτι διαφορετικό) ώστε να μπορέσετε όλοι να τραγουδήσετε είτε ως ρόλος είτε ως τραγουδιστές. 

Στο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία να πειραματιστείτε πάνω στο ερώτημα «τι είναι αυτό που ξεχωρίζει μία καλή από μία μέτρια ερμηνεία ενός τραγουδιού» αλλά και τι συναισθήματα και μνήμες μπορεί να μας γεννηθούν από το άκουσμα μίας καλοκουρδισμένης φωνής. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάποιοι τραγουδιστές μας συγκινούν όταν τους ακούμε.

Επιπρόσθετα, θα ασχοληθείτε με το μιούζικαλ, τόσο σαν είδος αυτό καθαυτό όσο και πρακτικά. Με την πραγματική έννοια των στίχων στα τραγούδια αλλά και το λόγο για τον οποίο γράφτηκαν. Το πώς εντάχθηκαν στο κείμενο αλλά και πως εναρμονίζονται με μια θεατρική μουσική παράσταση.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην καταπιαστούμε διεξοδικά με όλα εκείνα που συντελούν στην ανάπτυξη της φωνής μας, αναπνοές, φωνητική τοποθέτηση, μουσική εκπαίδευση, ρυθμική αγωγή, ρεπερτόριο και όλα όσα χρειάζεται για να μπούμε ως επαγγελματίες στο χώρο του τραγουδιού και του musical. 

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Απαιτείται η φυσική παρουσία του σπουδαστή.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη σχολή στο τηλέφωνο  2130024291 ή στο 6940655331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου