Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Νέο τμήμα για το σεμινάριο σκηνοθεσίας κινηματογράφου.

Λόγω πληθώρας συμμετοχών, δημιουργήθηκε και 2ο τμήμα για το σεμινάριο σκηνοθεσίας κινηματογράφου, με τον Άρη Λυχναρά.
 
Κάθε Τετάρτη στις 18:00 και στις 20:00, μάθετε την τέχνη της σκηνοθεσίας, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Μέχρι το τέλος των μαθημάτων, οι σπουδαστές θα έχουν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες γυρίσματος, περνώντας από όλους τους ρόλους του συνεργείου.



Στο σεμινάριο σκηνοθεσίας & παραγωγής θα διδαχθούμε τις βασικές αρχές της σκηνοθεσίας, τις διαφορές μεταξύ σκηνοθεσίας τηλεόρασης και κινηματογράφου, το ρόλο του σκηνοθέτη στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή καθώς και την ’’ηθική’’ της σκηνοθεσίας. Θα μελετήσουμε μαζί την επιλογή κάδρου, το ύφος μέσα από το καδράρισμα, τα μεγέθη των πλάνων, τον κανόνα του άξονα, την χρυσή τομή. Θα αναφερθούμε στο ντεκουπάζ και τη σημασία του, θα δούμε όλη την προετοιμασία για ένα γύρισμα είτε μονοκάμερου, είτε πολυκάμερου, καθώς και γύρισμα σε πλατό ή σε φυσικούς χώρους. Τέλος, θα αναφερθούμε στις διάφορες ειδικότητες του συνεργείου, από το διευθυντή φωτογραφίας μέχρι τον βοηθό παραγωγής καθώς και το πως δουλεύουν οι εταιρίες παραγωγής στην Ελλάδα.
~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο  213 00 24291 ή στο 6940 655 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου