Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Διαγωνισμός "50 λέξεις" - Κείμενο 87: "Το σημάδι" της Μαρκέλλας Αρχόντου



«Δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ!», σκέφτηκε καθώς έβαζε το κεφάλι της στο νερό. Ήταν μόνη στο απέραντο γαλάζιο κι ήλιος έλαμπε από πάνω της.
Μα, δες εκείνο το ξανθό αγόρι στο βυθό… την χαιρετά κι απομακρύνεται. Τι ήρεμο πρόσωπο! Ποιος να ‘ναι; Το γνωρίζει αυτό το χαμόγελο… 
Ξύπνησε απότομα!
«Μαμά», φώναξε, «ο παππούς μας  χαιρέτησε!»


~~~~~~~

Το κείμενο συμμετέχει στο λογοτεχνικό διαγωνισμό 50 λέξεων, του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Η ανάδειξη του νικητή, θα γίνει σύμφωνα με την προτίμηση των αναγνωστών. Αν σας άρεσε το κείμενο, μπορείτε να του χαρίσετε μια ψήφο, πατώντας στο κουμπί G+1, που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτού του post και να δώσετε την ευκαιρία στο συγγραφέα να κερδίσει ένα από τα τρία μεγάλα δώρα της σχολής.

Α. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος στο τμήμα της δημιουργικής γραφής.
Β. Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε οποιοδήποτε άλλο τμήμα της επιλογής τους (λογοτεχνικής γραφής, σεναριογραφίας, θεατρικής γραφής, εικονογράφησης, σκηνοθεσίας κινηματογράφου, σκηνοθεσίας θεάτρου, υποκριτικής, νοηματικής γλώσσας.)
Γ.  Δωρεάν φοίτηση για ένα (1) έτος σε ένα σεμινάριο της επιλογής τους.
(Η φοίτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί ΚΑΙ με φυσική παρουσία ΚΑΙ μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.)

12 σχόλια:

  1. Καταπληκτικό,πολύ συγκινητικό ιδίως γι' αυτούς που έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο,αλλά τι γίνεται με τις ψήφους?Ψήφισα αλλά φαίνεται σαν μην έχει καταμετρηθει η ψήφος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό κείμενο! έντονα συναισθήματα σε μόνο 50 λέξεις! Εντυπωσιακό! Υπάρχει όντως πρόβλημα με τις ψήφους. Είναι κρίμα να μην προστίθενται οι ψήφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ... για τα καλά λόγια και τους δύο. .. σχετικά με τις ψήφους, από όσο γνωρίζω, αργούν να κατάμετρηθουν από την Google!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλή δουλειά μπράβο! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα ήσουν υπέροχη στον γραπτό λόγο.Καλή επιτυχία και μόνο περηφάνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ... να είστε καλά.. χαίρομαι πολύ να διαβάζω ένα τέτοιο σχόλιο.. 😊😊😊

      Διαγραφή
    2. Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το συγκινητικό σχόλιο 😊😊😊

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το κείμενό σου! Τι κρίμα που υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την ψηφοφορία.... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το δικό μου κείμενο... Στις τρεις Ιουλίου είχα εξήντα ψήφους και σήμερα σαράντα οκτώ.... Όπως και να χει καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια... εύχομαι και σε εσένα το καλύτερο... δεν ξέρω πραγματικά τι ζήτημα υπάρχει με τις ψήφους... ελπίζω να διορωθεί και για τις δύο 😊😊

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφο το κείμενό σου! Τι κρίμα που υπάρχει αυτό το πρόβλημα με την ψηφοφορία.... Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και το δικό μου κείμενο... Στις τρεις Ιουλίου είχα εξήντα ψήφους και σήμερα σαράντα οκτώ.... Όπως και να χει καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή